TV / Tele / Internet

Kabel-TV

Föreningens fastigheter är anslutna till fiber och det är Bahnhof som levererar bredband och Allente som distribuerar TV. Felanmälan Allente hanteras via Kalejdo (se felanmälan). Till lägenheten hör 1 st TV-box som kopplas in mellan router och TV. Flyttar du in och TV boxen saknas får du efterhöra med din säljare, föreningen kommer inte att ersätta förkomna TV-boxar. Ett grundutbud av kanaler ingår i månadsavgiften och finns tillgängliga i samtliga lägenheter. Det går så klart att köpa till ytterligare kanaler kontakta Kalejdos kundtjänst för detta.

Vid avbrott eller fel, kontakta i första hand Kalejdos felanmälan 0771-19 17 00.

Telefoni

Till varje lägenhet finns fast telefon indragen men i många lägenheter finns detta system inte längre kvar. Inkommande ledning är oftast placerad i den lilla garderoben i hallen.

  • Köksjacket är oftast förstajack.
  • Du får fritt komplettera med fler jack om du vill.
  • Vid fel på telefonsystemet, felanmäl till Telia

Internet/bredband

Din lägenhet är utrustad med ett fast fiberuttag för internet. I de flesta lägenheter är inkommande fiber placerad i den lilla garderoben i hallen.

Samtliga lägenheter har fått 1 st router vilken skall kopplas in i fiberconvertern. Saknar din lägenhet routern efterhör med tidigare ägare alternativt anskaffa en ny på egen bekostnad – föreningen ersätter inte förkomna routrar.

Fibern ger ett bredband på upp till 1000/1000 till en fastkostnad om 120 kr/månad (gäller år 2022-2026). Avgiften är obligatorisk.