Om föreningen

HSB Brf Bagaregården är en medelstor bostadsrättsförening belägen längst öster ut i stadsdelen Bagaregården, Göteborg. Föreningen som bildades så tidigt som 1939, består av tre stycken tvåvåningshus med 16 lägenheter i varje. Husen ligger på egen mark och längs den av Göteborgs stad arrenderade Sävenäsgatan.

Läget är skyddat bakom Lilla Munkebäcksgatans bebyggelse, och gården vetter mot ett större skogsområde som klättrar upp mot Strömmensberg. Här erbjuds medlemmarna ett radhuslikt boende med naturen som närmsta granne, endast fem minuter från centrala Göteborg.

Funderar du på att flytta hit? Vår förening har ett fräscht gym med stor bastu, en modern gästlägenhet, en stor och topputrustad föreningslokal med kök samt två tvättstugor. Bakgården är en pärla och en självklar samlingsplats för medlemmar och gäster med flera mysiga uteplatser.  Dessutom ligger vi granne med en av Göteborgs erkänt finaste mataffärer och en ”egen” pendeltågsstation som tar dig till centralen på bara fyra minuter!

6 av föreningens totalt 24 parkeringsplatser utrustades år 2017 med laddstolpar för elbil och laddhybrider.

Föreningen är professionellt och långsiktigt förvaltad under många år vilket resulterat i att vi idag är en av stadsdelens starkaste bostadsrättsföreningar. Jämför oss gärna!